Facebook Will Be Shut Down in March

Gila gempaq + terkujat korang baca tajuk ni kan..?? Adakah ianya suatu gimik ataupun benar-benar akan berlaku..?? Haha..sebenarnya Gengkey pun agak terkujat gak lah masa mula-mula baca pasal ni. Kenapa diorang nak berhentikan Facebook la pulak kan. Keputusan ini diambil berdasarkan pengasasnya iaitu Mark Zuckeberg yG mengatakan Facebook ni sudah di luar kawalan pihak pengurusan. Amaran dari Facebook ialah kalau korang sayang gambar-gambar korang kat Facebook tu & tak nak ilang gambar kenangan tu..baik korang simpan cepat-cepat kerana selepas 15 Mac korang takkan dapat tengok lagi Facebook selepas ia menamatkan perkhidmatan.

Mark Zuckerberg bersama misi Fb
Korang pernah terfikir tak apa akan terjadi kalau Facebook menghentikan perkhidmatannya..?? Mesti ramai akan merungut sebab sukar tuk berkomunikasi lepas ni kan. Mesti ada yG mengeluh nak main game kat mana lepas ni sebab Facebook ni banyak game kan. Kalau yG suka letak gambar bersama rakan-rakan pasti akan sukar untuk berkongsi bersama lepas ni. Malah Facebook juga telah menjadi laman sosial yG telah menghubungkan hampir berbilion manusia di seluruh dunia mengatasi laman sosial yG lain. Namun, mungkin ada kebaikannya jika Facebook menghentikan perkhidmatannya. Takde lah duk depan komputer masing-masing 10 jam sehari kan..haha. Pape pun tu masing-masing punya hal. Kalau korang nak tau mana Gengkey dapat sumber ni korang boleh klik sini..peace.

5 Responses to “Facebook Will Be Shut Down in March”

fadhdeela said...

btol ke???nape lak dia nak tutup!! aduhhhh leceh la dia nie..

im following u :P

Jom singgah: Anak2 Buahku yang Comey!

GenGkey said...

@fadheela
tataw la betol ke x..
thnx..folo u back..:D

@ken
maybe..:D

Adha said...

rasanye fake je tu...xkan nk tutup periuk nasi sendiri kot...

p/s : bro feed blog ni cam problem jek..redirect ke bigunited.blogspot.com...

GenGkey said...

@adha
mmg fake pun..
sape nk tutup multi-billion punye bisnes..

yG feed ni mmg problem..masih mncari jln pnyelesaian..
thnx ats keprihatinan anda..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...