Kami


Terdiri daripada 4 orang sahabat yang memantau blog ini. Blog yang akan sentiasa mengemaskini berita-berita semasa dan terkini untuk memastikan ianya sentiasa di depan dan segar untuk tatapan umum.

Ayie
Ni presiden group kami, beliau juga berusia dlm lingkungan 20-an. Merupakan bekas pelajar terbaik di kolej beliau. Mempunyai karisma yang tinggi (boleh pergi jauh dak ni). Beliau senantiasa membantu kawan2 yang dalam kesusahan (nak pinjam duet pun boleh). Yang paling penting beliau merupakan pengasas group ini..


Aiman
Ni pula maskot group kami, beliau merupakan bekas pelajar poly premier dan sekarang ni mempunyai kerjaya yang tetap. Memang susah sikit nak jumpa beliau. Tapi jika ada kesempatan pasti beliau akan bersama kami menjalankan aktiviti "gila" kami.


Aim
Ni pulak designer ktorang. Sebabnya beliau merupakan bekas pelajar terbaik kolej beliau dalam bidang beliau. Sekarang bekerja sepenuh masa sebagai designer tapi office takde(kerja kat rumah). Kerja beliau memang melambak. Tapi, bila ajak keluar mesti "on" punya.Aqi

Berusia dalam peringkat 20-an, merupakan seorang pelajar sepenuh masa dan sentiasa meluangkan masa bersama rakan-rakan yang lain. Sentiasa mengikuti perkembangan terkini dalam dan luar negara. Masih lagi baru dalam dunia "blogging" dan ingin menimba ilmu sebanyak yang boleh.


Kalau korg perasan nama ktorang semua bermula ngan huruf "A". Kalo ktorang bersama memang sakit telinga korang sebab ktorang akan buat macam orang lain tak wujud. Hidup dalam dunia sendiri..haha..
Itu sahaja sedikit sebanyak cerita mengenai ktorang..peace..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...